Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Yozgat Spor Lisesi

Telefon : 03542121395
Belgegeçer : 03542121395
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://yozgatsporlisesi.meb.k12.tr
Adres : MUTAFOĞLU MAH. SALİM BEY CAD. NO 56 MERKEZ / YOZGAT
VİZYON : Geleneklerine bağlı, çağa ayak uyduran ve kendini geliştiren, sporda ulusal ve uluslararası başarıları yakalayan, beden eğitimi ve spor alanındaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden, akademik başarı ve özel yetenek gerektiren yüksek öğretim kurumlarına etkin olarak hazırlanan, nitelikli bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : emel amacımız beden eğitimi ve spor alanında temel bilgi ve becerileri kazanmış, başarılı, alanında dünyadaki gelişmeleri dikkate alan, spor disiplini ve centilmenliğini özümsemiş, , uluslararası müsabakalarda ülkemizi başarıyla temsil edebilecek nitelikli sporcular yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :1
Öğrenci :29
Derslik :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1800
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08.30-15.50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : Okulumuzun anlaşmalı bir servis firması yoktur. Öğrenci ve veliler kayıt sonrası veya okulun açılış günü servis firmalarıyla anlaşmaktadır.
Ulaşım : Şehir Merkezinde Şeker Pınarı Otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. İl Meydanından yürüyerek 10 dk´lık mesafededir.
Yerleşim Yeri : Mutafoğlu Mahallesi, Salimbey Caddesi, 56 Merkez/Yozgat
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 1 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için 30 kişilik 9. Sınıf Kontenjanı bulunmaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri : Okulumuza öğrenci alımı yetenek sınavı sonuçlarına göre olmaktadır. Kontenjan durumuna göre puan sıralaması dikkate alınmaktadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuzun pansiyonu bulunmamaktadır. İl dışından gelen öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen pansiyonlu bir okulun pansiyonunda misafir olarak kalmaktadır.
Yazdır :